מחלת הסרטן הנוראית וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/09/2015 | 19:42 | מאת: יעל

שלום לכם. יש לא מעט רופאים אונקולוגים שאומרים שטיפולי פוריות גורמים או מזרזים סרטן. למה אתם רופאי פוריות לא מעדכנים קצת יותר מחקרים על זה? קצת יותר פיסות מידע.. זה חשוב גם, לא? זו מחלה נוראית מחלת הסרטן. כדאי לפרסם מחקרים חדשניים בנושא .

יש הרבה מחקרים חדשים שהאונקולוגים עושים והם מורים שאין קשר בין טיפולי פוריות וסרטן. אני מסכים עימך שלא עושים מספיק הסברה להבהיר לנשים שהאונקולוגים לא מוצאים במחקרים רבים קשר ברור ומובהק בין טיפולי הפריון שכבר נעשים יותר מחמישים שנה וסרטן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית