מאיפה מתחילים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/08/2015 | 01:01 | מאת: לימור

לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני בטוחה שתוכל לעזור. אני בת 35 בלי בן זוג .אני מתחילה לחשוב ברצינות על הבאת ילד מאיפה מתחילים ומה עושים? היכן אני יכולה לקבל מידע לגבי כול האפשרויות שיש לי, יש רופאים מומחים בקופת חולים שאני יכולה לגשת ליעוץ? רק תכון אותי מהיכן אני צריכה לקבל את המידע ולמי אני צריכה לגשת כדי לקבל יעוץ.. תודה

יש לך מספר אפשרויות: 1. לפנות לרופא הנשים בקופה. 2. לפנות למרפאת פריון בקופה. 3. לפנות ישר לבנק הזרע. 4. לפנות לרופא מומחה ליעוץ באופן פרטי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית