שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/07/2015 | 19:45 | מאת: חסוי

1.בתרומת ביצית- בודקים את התורמת בדיקת HIV- אך הבדיקה הזו נכונה עד לפני 7 שבועות. איך אפשר להיות רגועים שגם בעת השאיבה הבדיקה תקינה? 2.האם בכל הארצות בודקים גם שאריות סמים בדם- האם זו בדיקה סטנדרטית בתרומת ביצית? 3.האם ידוע על הדבקות כלשהן מתרומות ביצית? 4.מי מחליט איזה עובר להחזיר מתוך העוברים המוקפאים- המעבדה או הרופא המטפל? תודה רבה.

1. HIV לא עובר ממילא בביצית. 2. לא. 3. לא. 4. ביחד.

08/07/2015 | 11:26 | מאת: חסוי

בהמשך לתשובתך האם בדיקת שאריות סמים בדם אצל התורמת -אם נעשתה או לא - יכול להשפיע על הביצית?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית