משמעות תוצאות הבדיקות לפני IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2001 | 10:07 | מאת: רינתילה

לד"ר זידמן שלום! אני לא בטוחה אם אני במקום הנכון כי מדובר בבדיקות דם... אבל... עשיתי בדיקות דם לפני התחלת טיפולי IVF וחלק מהתוצאות יצאו מחוץ לערכי היחוס. אשמח אם תוכל להסביר לי את משמעותם. להלן התוצאות של הבדיקות שיצאו מחוץ לערכי היחוס + ערכי היחוס: MPV 11.9 fL (ערכי היחוס הם 7-11) NEUT% 74.4% (ערכי היחוס הם 40-70) GLUCOSE 68mg/dl (ערכי היחוס הם 70-110) GLOBULIN 3.2 (ערכי היחוס הם 0-0) BILIRUBIN INDIRECT 0.74 (ערכי היחוס הם 0-0) תודה רבה! רינת.

הבדיקות שאת מציינת באמת לא קשורות לפריון, אך אין בהן משום לעורר דאגה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית