פרו' זיידמן - פוביה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2001 | 08:27 | מאת: הילה

פרו' זיידמן שלום, אני אמורה להתחיל הזרעות החל מהמחור הבא בעיתי היא שאיני מסוגלת לבמע אפילו בדיקה גניקולוגית בשל התכווצויות של הנרתיק וכאבים המלווים בכך. שאלתי היא האם ידוע לך היכן ניתן לבצע הזרעה תוך כד טשטוש או משהו דומה לזה אם בכלל וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה הילה.

אני לא חושב שהזרעה מהווה טיפול כל כך קריטי שהיא מצדיקה הרדמה או טישטוש. מאידך, מניסיוני, רופא עם סבלנות והקשבה, יכול בדרך כלל להשתמש במפשק זעיר ולהצליח בביצוע הזרעה גם אצל אישה שמתקשה לעבור סוג זה של טיפולים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית