משך טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/12/2014 | 23:02 | מאת: בר

שלום רב, כמה ניסיונות כושלים בהזרעה עם הורמונים צריך כדי לעבור להפריה חוץ גופית? אם נכנסתי לפני שלוש שנים להיריון וילדתי בדרך זאת לאחר שהיינו בלתי מוסברים מבחינת הגדרה רפואית, האם יש סיכוי גבוה שנצליח גם הפעם כך , בהתחשב בכך שכל הלידה עברה בצורה תקינה ואיכות הזרע נשארה אותו הדבר. אם הרופא שלי החליט לעזוב את הקופה האם מעבר לרופא חדש עלול לפגוע בטיפול בי, לדוגמא: עלול לדרוש שוב בדיקות, לא להמשיך טיפול , לסגת אחורה מטיפול וכדומה? אודה לך על מתן תשובה לשאלותיי

בהנחה שאת אישה צעירה, הרי שאם הזרעה עבדה בעבר סביר להניח שבשלוש ארבע הזרעות תהרי שוב. לרופא החדש בד"כ יהיה בתיק הרפואי שלך בקופה את מרבית הנתונים להם הוא זקוק על מנת להעניק לך המשך טיפול.

22/12/2014 | 11:24 | מאת: בר

אני בת 32 וחצי

זה תלוי בגילך ונתונים נושפים שלא ידועים לי, אבל בד"כ מדובר על שלושה טיפולי הזרעה עם הורמונים, מאחר וזה אמור לאפשר ללפחות מחצית הנשים הזדמנות להצליח ולהרות. אני מניח שלרשות הרופא החדש יעמוד התיק הרפואי שלך עם כל הבדיקות שכבר עשית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית