פנינה לבנה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2001 | 21:51 | מאת: לילי

ד"ר שלום, ברצוני לדעת אם התרופה הטבעית, הנקראת "פנינה לבנה", אשר מורכבת מדבש, פרחי חרצית, קיריזיטימוס, תמצית מזון מלכות וג'ינסינג קוריאני, מותרת במהלך הריון. שמעתי שתרופה זו עוזרת בהסדרת ההורמונים ומשפיעה לטובה על מצב העור. תודה מראש, לילי

קשה מאד לדעת מה באמת יש בתכשירים "הטיבעיים" הללו. תמציות מצמחים מכילות עשרות, ולעתים מאות כימיקלים שונים. יתר על כן, הרכב החומרים משתנה באופן ניכר בכפוף לאזור בו גידלו את הצמח ואפילו בעקבות עונת השנה. בהתאם, קשה מאד להמליץ על תערובת לא מוגדרת של כימיקלים לא מזוהים כתכשיר מומלץ בהריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית