שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2001 | 20:21 | מאת: נטלי

ערב טוב: שאלתי היא אני לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית ונאמר לי ע"י הרופא שאין צורך לבצע ניתוח. לאחר בדיקה זו (ממש מרגיע) נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות מה פרושם ומה ההשלכות לגבי זה? והאםיש סיכוי שאני יכנס להריון בכלל? דבר שני נאמר לי שיש צורך בטיפולי פוריות אנא הסבר לי!!! דבר נוסף המחזור שלי בזמן האחרון לא סדיר מאחר בשבוע שבוע וחצי לעומת זאת החודש המחזור הקדים לי במקום לקבל ב - 27 לחודש קיבלתי ב - 18 לחודש ד"ר אנא עזרתך הדחופה בבקשה!! נטלי ומהם טיפולי פוריות בכלל???

שחלות פוליסיצטיות קשורות לעתים קרובות בביוץ לא סדיר או נדיר, שבא לידי ביטוי גם בוסתות לא סדירות. במקרה זה לעתים קרבות נחוצים טיפולי פריון שיגרמו לביוץ סדיר, המפתח להשגת הריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית