ערכי הורמונים אחרי איחור במחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2014 | 12:27 | מאת: גלית

שלום רב, אני מנסה להיכנס להריון מעל שנה, לפני חודשיים הזרעה אחרונה עם הורמונים שלא צלחה, אח"כ הפסקה. השבוע מאחר המחזור במספר ימים, חשבתי שסוף סוף הגיע ההריון המיוחל, אך בדיקת בטא יצאה שלילית. שאר המדדים מוזרים: אסטרדיול - 1,400 פרוגסטרון - 2.8 LH - 3.4 אפשר להסביר לי בבקשה מה אומרות תוצאות אלה? ביוץ איחר בשבועיים וחצי ועומד להתרחש בימים הקרובים? חודש ללא ביוץ כלל? המון תודה.

קשה לדעת בלי בדיקת אולטראסאונד, אבל הערכים מתאימים לביוץ שעומד להתרחש.

31/10/2014 | 13:09 | מאת: גלית

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית