סחרחורות בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2014 | 11:46 | מאת: תמי

שלום פרופ. זיידמן.אני בתחילת הריון שבוע שש פלוס. שבוע הבא בדיקת אולטרא סאונד. בשבועיים האחרונים אני סובלת מסחרחורות שתוקפות אותי ומאוד מגבילות.זה יכול לקרות בבוקר בצהריים אן בערב.אני שותה ואוכלת כראוי.לחץ דם ודופק תקין ןאנינלא אנמית.נוטלת תוסף ברזל.הסחרחורות ללא כאבי ראש.ההרגשה כמו באוניה.חוסר יציבות.קשה ללכת או לעמוד.זה מלווה בחולשה או בחילה או לעיתים רק סחרחורות.מאןד לא נעים ומגביל אותי מאוד.שאלתי:האם זה נורמלי בתחילת הריון ומה עלי לעשות בבקשה. תודה על תשובתך

החומרה של התופעות נשמעת חריגה ויתכן והרופא המטפל ירצה לשלוח אותך לעשות בדיקות נוספות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית