בהמשך לשתובתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/09/2014 | 15:44 | מאת: נונה

ערב טוב אני כרגע אחרי הזרקת גונל של 112.5 במשך 9 ימים מאתמול לא הזרקתי כיוון שלא היה רופא שייתן הנחייה איך להמשיך היום עשיתי אולטרסאונד, נצפו 2 זקיקים 20*21 אחד של 20*22, אחד של 16 ואחד של 10 בשחלה ימנית בשחלה השמאלית זקיק אחד של 17*21 בדיקות דם E2 - 5901 LH-11.50 PROGESRERON- 4.12 לצערי הרופא המטפל נעלם מהשטח,ארופא אחר על סמך בדיקות אלה אמר שעלי להפסיק את הטיפול ולקבל זריקות להפסקתו שקיים חשש להריון מרובה עוברים וגירוי יתר אני בת 32, אמא שלילד בן 4.5 שהגיע לאחר IVF אשמח לדעתך בנושא

התגובה שלך אכן עזה עבור טפול שאיננו הפריה ויש בכך סיכון גבוה להיריון מרובה עוברים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית