היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2014 | 16:16 | מאת: שירה

שלום פרופ' זיידמן, אני לאחר מחזור IVF ראשון שלא צלח. הופנתי לביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית. אני בוודאות לא בהריון וגם אחרי הביוץ. יש לי אפשרות, מבחינת תור, לבצע את הבדיקה ביומים הקרובים. המזכירה של הרופא אמרה שאין בעייה ושהדרישה לביצוע הבדיקה לפני הביוץ היא על מנת לשלול הריון. אם אמתין למחזור הבא אפסיד מחזור טיפולים וחבל לי. האם אכן ניתן לקיים את הבדיקה לאחר הביוץ ולקבל תשובה מהיימנה? תודה

אם לא ניסית להרות החודש אז ניתן לקיים את הבדיקה לאחר הביוץ ולקבל תשובה מהיימנה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית