הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2001 | 09:55 | מאת: נעם

לד"ר שלום, לבעלי יש בעיות כמות (נמוכה) ומורפולוגיה (גרוע) (תנועתיות בסדר) מה שמונע ממני להרות. הרופא שלי המליץ על השבחה והזרעה למשך 3-4 פעמים ואם זה לא ילך אז IVF. רציתי לדעת מה הסיכוי של טיפולי ההזרעה וההשבחה להצליח אם הבעיה היא אצל בעלי ואצלי הכל תקין? האם לא עדיף להתחיל ישר עם טיפולי IVF ? אודה לך מאד על תשובתך.

ההחלטה האם לבצא הזרעות או לעבור ישר ל- IVF תלויה בהערכה של נתוני כל בדיקות הזרע של בן זוגך.

22/10/2001 | 17:22 | מאת: חושן

שלום, תחילה כדאי לנסות הרבה לפני טיפולי הפריה , הטיפולים קשים מאוד גופנית נפשית, והסיכוי הוא אחד לארבע. אני גם סובל מבעיה בזרע יכול לסייע, בהצלחה רבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית