IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 21:55 | מאת: ענת

המלצו לי על תרופה חדשה cetrotide אם תוכל לספר לי על התרופה זו

Cetrotide הינה תרופה חדשה למניעת ביוץ מוקדם. היתרון העיקרי שלה הוא שהיא פועלת בצורה שונה ויעילה יותר על המוח, ומשיגה עיכוב בשחרור ההורמון LH )שאחראי על גרימת הביוץ) ללא צורך בדיכוי ממושך. עבור המטופלת היתרון של התרופה מתבטא בטיפול קצר ונוח יותר. הבעיה שמדובר בתרופה יקרה ביותר, וחלק מהקופות עדיין מסרבות להשתתף בעלות. אין כאן מהפיכה שתשנה את הסיכוי להשגת הריון באופן מהותי, אך בהחלט מדובר בתכשיר מצוין שמהווה תוספת משמעותית לאפשרויות הטיפול כיום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית