לפרופסור זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2001 | 08:21 | מאת: עירית

בהמשך לשאלתי ניתוח או הפרייה, בשל גוש גדול בשחלה השמאלית ואנדומטריוסיס קשה שכחתי לציין כי בהפריה שנעשתה היו בסה"כ 6 זקיקים, 4 ביציות ורק ביצית התפתחה לעובר 1 שהתפתח לתא 1, אך בכל זאת הוחלט להחזיר את העובר, האם במצבי כדאי לעבור הפריה נוספת לפני ניתוח? האם תוכל להמליץ לי על מנתח שיוכל לנתח אותי במצבי זה? ( אני תושבת צפון הארץ) אודה לך מאוד על תשובתך

המספר המועט של עוברים שהושגו בטיפול בהחלט מרמזים על כך שייתכן ויש לטפל נתוחית בגוש השחלתי לפני המשך טיפול. לצערי אני נזהר מלהפנות למנתחים ספציפים במסגרת פורום זה, אם כי בחיפה בהחלט מצויים מספר מנתחים מצויינים בתחום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית