כמה ימים לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 19:09 | מאת: דבורה

אני מרגישה מאתמול מעין זרמים ביד שמאל. אני לוקחת אסטרופם ודקסמטזון. האם יש קשר בין התחושות הנ"ל לטיפול? תודה

זרמים ביד שמאל אינם מהווים תלונה אופיינית לאחר החזרת עוברים. מאחר וכל תלונה נוירולוגית (עצבית) אצל אישה שמטופלת באסטרוגנים מעוררת חשש למאורע מוחי, הרי שלמרות שסביר שלתלונות אין כל משמעות מיוחדת, אם הן ממשיכות או מחמירות יש צורך להתייעץ עם הרופא המטפל.

21/10/2001 | 21:38 | מאת: דבורה

הצלחתי להילחץ עכשיו. זו לא הפעם הראשונה שאני מקבלת אסטרוגנים ואף פעם לא היתה לי תחושה כזאת, האם יכול להיות שזה לא קשור האחד לשני? תודה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית