זקיקים ללא ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2013 | 19:04 | מאת: ליהי

פרופסור שלום, היום עברתי שאיבה- נסיון שני לivf אחרי כ5 הזרעות. אני בת 33 משתמשת בזרע תורם. כל הבדיקות שעשיתי היו תקינות. ולא נמצאה שום בעיה לאי ההצלחה. גם בשאיבה הנוכחית וגם בקודמת נצפו בus כ12 זקיקים בגודל שבין 16-19 ממ. בשתי השאיבות הצליחו לשאוב רק 3 ביציות בכל שאיבה. מדוע זה קורה? האם זה יכול לסמן על איזושהי בעיה שלא עולים עליה? תודה מראש.

אין לי מספיק פרטים ביחס לפרוטוקול ולתגובה שלך. כדאי להפנות את השאלה לרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית