בהמשך לשאלה הקודמת ד"ר זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2001 | 01:24 | מאת: גל

תודה על תשובתך המהירה, ובהמשך לשאלה הקודמת לא הבנתי מתשובתך האם יתכנו השינויים שתארתי גם כשלא מדובר בהדבקויות... האם יש אתר או מקום שבו אוכל למצוא חומר קריאה בנושא? תודה שוב, גל.

21/10/2001 | 10:46 | מאת: טלי

לפרופ' זיידמן, מצטרפת לשאלתה של גל מה בעצם מעיד על הדבקויות כמות הדימום מבחינת עוצמה או מבחינת ימי הדימום, כי גם אני עברתי הפלה לפני חצי שנה ויש לי דימום חזק ביומיים הראשונים וחלש יותר לאחר יומיים לעוד כיומיים שלושה. האם זה נשמע בעייתי ? תודה, טלי

שינויים באופי הוסת הינם שכיחים במהלך טיפולי פריון, ולכן בדרך כלל אינם מהווים סיבה לדאגה. אבל, התמעטות משמעותית בכמות הדמם הוסתי, אצל אישה שעברה גרידה ועתה מתקשה במשך זמן ממושך להרות, בהחלט מהווה סיבה מוצדקת לבצע היסטרוסקופיה על מנת לשלול הימצאות הידבקויות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית