איכות הפליטה ומרכיביה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/10/2001 | 19:54 | מאת: אלמונית

היי השאלה הבאה היא לא בדיוק שאלה שתצפה לשמוע, אבל פעם אחת ולתמיד אשמח אני וחברותיי לדעת את האמת. אנא ענה עליה. לגבי פליטת זרע - מה מרכיבי הפליטה שאמור להיות כל כך טוב לנו הנשים? כלומר, יש משהו טוב (בריאותית, גופנית) בבליעת זרע או שזה סתם מיתוס שגברים החליטו להנחיל להנאתם הפרטית ובכך לשכנע אותנו לבלוע את הזרע? העור שלנו יהפוך לחלק יותר אם נשתמש בזרע וכו'? כל אלה שטויות או שיש דברים בגו? אנא אנא ענה על השאלה הזו. השאלה רצינית. אם לא אותך, אז את מי נשאל? תודה רבה מראש.

מיתוס (שאת הרקע לו ניחשת מן הסתם).. יש אגדה (חביבה אומנם) שהאבץ שבזירמה משפר את העור, ולכן לבנות "פעילות מינית" יש פחות פצעי בגרות, אבל אני מניח שיש שיטות אחרות לקבל אבץ, אם זה מה שעורך באמת זקוק לו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית