הנצה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/05/2013 | 17:30 | מאת: עדי

שלום, אני לאחר 4 טיפולי ivf בהם שני מחזורים טריים בהם הוחזרו כל פעם שני עוברים ביום השלישי באיכות 1 ושני מחזורים של מוקפאים בהם הוחזרו שני בלסטוצים. הרירית תמיד טובה מעל 10. הסיבה למעבר להפרעת היא הדבקויות בחצוצרות. הרופא שלי לא שינה את הפרוטוקול לסבב הבא אבל הוסיף הנצה. מה דעתך? האם זה משפר את הסיכויים? האם זה מסוכן? אני בת 31. תודה

הנצה היא בהחלט פעולה שמקובל לנסות במקרה של כישלונות חוזרים ב- IVF. היא לא מסוכנת כאשר מבוצעת בידיים מיומנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית