טיסה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2001 | 08:46 | מאת: מיכל

שלום דוקטור קראתי את תשובתך ואני גם מנסה להכנס להריון אני מאובחנת כ אנטי פוספוליפיד סינדרום ונוטלת מיקרופירין 100 מ גפעם ביום בשבוע שעבר טסתי 5 ימים ויומיים לפני מועד קבלת הווסת . טסתי ליוון -טיסה קצרה ואני לא בהריון יתכן שהיה אסור עלי לטוס בכלל? השתדלתי לנוע וגם לשתות לפני ובמהלך הטיסה.. ומה הלאה? תודה

אני חושב של עוד את מסתובת במהלך הטיסה אין בעיה, למרות שאני הייתי ממליץ להמשיך לקחת במקביל גם את המיקרופירין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית