הריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/12/2012 | 12:27 | מאת: מלי

אני אחרי הריון חוץ רחמי, קיבלתי זריקת מטרטוקסט והיום הבטא כבר 260 אחרי שהייתה1900 בבית החולים ביום ההגעה(לפני שלושה שבועות) , מבואסת אבל עדיין אופטימית שההריון הבא יהיה תקין בעזרת השם, השאלה שלי כשהבטא מתאפסת מתי מקבלים מחזור? , אני רוצה לחכות לפחות שלושה מחזורים כדי להתנקות פיזית ונפשית למרות שאמרו לי שאני יכולה לנסות כבר מבטא אפס אבל הפעם אני לא לוקחת סיכונים, האם ההריון החוץ רחמי עושה בעיות או שזה יוצר תקלות בביוצים מחזורים וכאלה? האם כדאי לפנות לרופא פריון או לנסות באופן טבעי שוב. ושאלה אחרונה הביוץ שלי היה בצד שמאל וההריון היה בחצוצרה ימנית, קראתי שיכול לקרות מקרה בו החצוצרה הימנית לוקחת אליה את הביצית משמאל ויכול להיות שבגלל זה קרה החוץ רחמי, האם זה נכון ואז המשמעות היא שהחצוצרות שלי תקינות? תודה על העזרה.

לקריאה נוספת והעמקה

לא מוכר לי קשר בין הצד בו בייצת והסיכון להיריון מחוץ לרחם. אין ספק שאת בסיכון מוגבר להריון מחוץ לרחם חוזר בעתיד. במידה ולא יושג היריון טבעי תוך מספר חודשים כדאי לפנות למומחה ליעוץ.

05/12/2012 | 22:09 | מאת: מלי

שהיה לי הריון תקין ברחם לפני שלושה חודשים שהסתיים בחודש חמישי בגלל מום בכליות העובר, אז זה אומר שאני נקלטת והכל בסדר , יכול להיות שיש קשר לגרידה שעברתי ולהריון החוץ רחמי עבר חודש מהגרידה ואז ניסיתי שוב וזה מה שקרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית