זקיקים
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
שלום פרופסור זיידמן טופלתי במחזור האחרון ב - 2 איקוקלימין ליום,ביום ה- 10 , היו 3 זקיקים בגודל של 13 מ"מ. יש לי גם ביום ה - 12 אולטראסאונד זקיקים. אז נדע אם גדלו. רציתי לדעת מה הגודל של הזקיקים שבו ניתן שתתבצע הפריה??? האם זקיקים רק מעל 20 מ"מ???? או גם פחות מכך??? תודה
הי פרופסור ממתי כדי להתחיל לקיים יחסים??? מחר בבוקר יש ל אולטראסונד זה יהיה היום ה -12 עלי לציין כי אתמול היום ה - 10 הזקיקים היו בגודל של 13 מ"מ. תודה
לא הפרופ', אבל... זקיק נחשב בשל החל מגודל 17 מ"מ (למרות ששואפים להגיע לפחות ל- 20 מ"מ). קצב גדילת הזקיקים הוא 1-2 מ"מ ליום. אם את לא אמור לקבל כוריגון את יכולה לפספס את הביוץ. ולכן כדאי לך להתחיל לקיים יחסים ממחר, למשך כ- 4 ימים- כל זאת במקביל לאולטרסאונד אשר יתן תמונה מדוייקת יותר בנוגע לגודל הזקיקים. אם את לא בטוחה היוועצי ברופא שלך לאחר הבדיקה מחר. מקווה שעזרתי.
אמנם אין לי את הידע של הפרופסור, אך כתוצאה מקריאת ספרים, ומטיפולים שאני עצמי עוברת הזקיקים צריכים להיות בין 16-25 מ"מ, כדי שהם יהיו בשלים. שהיה בהצלחה.