הפסקה או לא?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2001 | 21:56 | מאת: גאיה

שלום, אני בת 40, אחרי 10 IVF שלא הצליחו. עד עכשיו , הייתי בטיפולים ללא הפסקה חודש כן חודש לא. אני מתלבטת - לעשות הפסקה ולתת לגוף לנוח או לא להפסיק כי בגיל הזה כל חודש יותר קשה להכנס להריון. הבעיה שלנו היא בעית זדע, אבל למרות שבעיית הזרע נפתרה לכאורה בIVF אין היריון. תודה רבה

בגיל 40 רצוי לא לעשות הפסקות ממושכות (של יותר מ- 2-3 חודשים) ולכן כל עוד הרופאים חושבים שיש לך סיכוי טוב להרות מאד רצוי להמשיך בטיפולים. כמובן שחשוב להתייעץ עם הרופא המטפל ולוודא שנוסו כל השיטות המקובלות. אחרי 10 טיפולים רצוי תמיד לשקול גישות חדשות שטרם נוסו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית