נורמה וביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/10/2001 | 07:48 | מאת: michaltr2

דר אתה מסביר שהביוץ מיתרחש 7 ימים לאחר נטילת כדור האיקוקלמין האחרון והרופא אמר לי 36 שעות בילבד לאחר הכדור האחרון מה נכון אני מבולבלת דחוף עוד יומיים אני אמורה להתחיל לקחת כדור אחד ליום למשך 5 ימים וקיבלתי ב 12.10 וינני מבינה מתי אני אמורה לביץ

16/10/2001 | 10:21 | מאת: גל

נדמה לי שהתשובה של הרופא התייחסה לכדורי איקקלומין שנלקחים מהיום השלישי או החמישי של המחזור. תשובת הרופא היא התשובה המקובלת של כל הרופאים בנתונים כאלו, אשר אינם נראים הנתונים שלך (לפי התאריכים שכתבת).

16/10/2001 | 10:46 | מאת: ד"ר מיכה באום

הביוץ על פי רוב לא מתרחש לאחר 36 שעות הנטילת כדור איקאקלומין אחרון. יתכן ואת מתבלבלת עם כוריגון שהינה זריקה אשר תוך 36 שעות מנתינתה אמור להתרחש הביוץ

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית