הפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2001 | 20:28 | מאת: די

אני אמורה לעבור שאיבת ביציות ושאלותי הן: 1. האם תופעות שחוויתי בימים האחרונים הכוללות כאבי ראש עזים, בחילות ועייפות שהתגברו בעיקר בלילות עלולים לנבוע מן התרופות שהוזרקו לי? 2. בשלושת הימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה (אזור הרחם) האם גם כאבים אלה נגרמים כתוצאה מהפעילות של התרופות על השחלות? 3.שאיבת הביציות אצלי תתרחש א"יה מחר ואני לאחר התקררות שכללה צינון, דלקת גרון ושיעול.טופלתי ברפאפן אך השיעול עדיין לא חלף.האם זה לא נורא לעבור את ההרדמה+שאיבה עם שיעול קל?

התופעות שאת מספרת עליהן יכולות להיות קשורות לתרופות או לשינויים ההורמונלים שחלים במהלך הטיפול, וכדאי שתתייעצי על כך עם הרופא שעוקב אחר הטיפול שלך. צינון בדרך כלל לא מפריע לביצוע השאיבה, אך יש ליידע את המרדים מבעוד מועד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית