ברוכים הבאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

למבקרי הפורום שלום, נשמח לענות על שאלותיכם בנושאי פריון והפריה חוץ גופית. שנה טובה ! פרופ' דניאל זיידמן וד"ר מיכה באום.

15/09/2001 | 12:41 | מאת: המישהי הותיקה

ברכות על פתיחתו של פורום חשוב זה, מקווה שנוכל להנות ממנו בדיוק כפי שנהנו מפורום האם - רפואת נשים לכולנו רק שתהייה שנה טובה ופוריה

11/11/2001 | 23:59 | מאת: לינדה

שלום רב, אני מתחילה טיפול ראשון באקקלומין כתוצאה מביוץ "חלש". בחודשים האחרונים המחזור שלי מתחיל ממש רק לאחר הפרשה טיפטית חומה הנמשכת כ-5 ימים, ולאחריה מחזור רציני הנמשך כ-3 ימים. הבנתי כי אני אמורה להתחיל את הטיפול כ-5 ימים לאחר תחילת המחזור. האם אני אמורה להתייחס למחזור החלש כמחזור? הבנתי גם כי האקלוממין עשוי לעצור את המחזור ואני לא רוצה לעצור את המחזור לפני שהוא ממש מתחיל. מה דעתך? המון תודה מראש

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית