כאבים לאחר הזרעה שנכשלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2001 | 12:16 | מאת: יובל

עברתי הזרעה ב21/9 . לאחר טיפול 2 איקקלומין ליום + כוריגון (להזכירך אני זאת שמשלשת לאחר קבלת הכוריגון). קיבלתי מחזור ב - 4/10 שהיה יחסית קל ודליל. אתמול - 11 יום מקבלת המחזור, התחילו לי כאבים ולחץ בבטן באזור השחלות והגב התחתון. כאבים שלא נפסקו עד עכשיו. החודש פסחתי על טיפול כך שאני ללא הורמונים. בדרך כלל המחזור שלי סדיר כל 28 יום. האם יתכן שהתחלתי לבייץ אתמול - שלושה ימים מוקדם מהרגיל ואלו הם רק כאבי ביוץ?? . האם כדאי לגשת לרופא לבדיקה?

15/10/2001 | 23:54 | מאת: פרופ' זיידמן

הכאבים שאת מתארת הופיעו קצת מוקדם ונשמעים קשים יותר מהצפוי בביוץ טבעי, אם הם נמשכים או מתגברים כדאי לפנות לרופא לבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית