Ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/05/2011 | 15:33 | מאת: Gal

בוקר טוב. בכמה מילים - ההיסטוריה: בת 37. לפני 12 שנים לידת ילד - הריון טבעי. אחרי זה 2 הריונות מחוץ לרחם - לכן ללא חצוצרות (בין לבין - הפלה טבעית - הריון עם חצוצרה אחת). ילד נוסף בהריון מספר 5 - IVF ראשון - הוחזרו 2 עוברים טריים. מאז - החזרה של עובר טרי אחד - לא נקלט. החזרה של עובר טרי אחד - נקלט - הפלה בשבוע 8. החזרה של עובר מופש אחד - לא נקלט. נמצאת לפני החזרה נוספת. נותרו 6 עוברים מוקפאים - בשלוש מנות. מה היית ממליץ - להחזיר עובר אחד מופשר - או שניים? התוצאה האולטמטיבית עבורי היא הריון של עובר אחד. אבל עייפה כבר. לכן שוקלת להחזיר שניים. יודעת שאין תשובה מוחלטת אבל אודה על דעתך. גלי

את יודעת את התשובה, אם את מעונינת בהירון יחיד החזרת עובד יחיד הכי בטוחה, אך החזרה של שני עוברים תכפיל לך את הסיכוי להריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית