זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2001 | 16:37 | מאת: ליאת

אני אחרי דיכוי של סינרל ולפני התחלת זריקות ההורמונים לקראת IVF. רציתי לשאול האם יש הבדל באם הסטימולציה מתחילה מיום 2 למחזור 3 או 4? יש יום אופטימלי שנמצא שממנו כדאי להתחיל להזריק?

אין הבדל עצום אם מתחילים את הסטימולציה ביום 2 או 3, אבל הכלל הוא שככל שמתחילים מוקדם יותר אפשר לגייס יותר זקיקים. בדרך כלל לא נוטים להתחיל ביום הראשון מאחר וייתכן והדמם הוסתי לא החל באמת. הרופא המטפל ייתן לך כמובן את ההמלצה האישית שהכי מתאימה לך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית