למה לא עונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2001 | 11:14 | מאת: michal tr

למה לא עונים לי לתגובה בדף 4 לגבי איקוקלאמין קיבלתי ב12 . 10 מתי יהיה לי הביוץ בעזרת האיקאקלומין ומתי עלי להתחיל לקחת

14/10/2001 | 13:13 | מאת: טלי

היי, אני לא פרופ' ואפילו לא אחות.. אבל עד עד שיענו... זה מאד שונה מאישה לאישה, ויכול להיות שאותו טיפול בדיוק ישפיע אחרת על 2 נשים שונות. אי אפשר לדעת מתי יהיה הביוץ.. זה מאד אידוודואלי, ותלוי בתגובה של הגוף שלך. אני מניחה שקיבלת גם לעשות מעקב זקיקים (בדיקת אולטראסאונד) ואולי אפילו בדיקות דם בבוקר. באמצעות המעקב הזה ניתן יהיה לדעת מתי הזקיקים מגיעים לבשלות (בסביבות 17-21 מ"מ) ומשם הדרך לביוץ, קצרה.. (אני מקווה) את נשמעת כועסת.. למה?? בהצלחה

מיכל אני מצטער אבל נורא קשה לעקוב אחורה אחרי כמעט 30 דפים, כך שפשוט "פיספסתי" את השאלה שלך. תמיד עדיף לחזור על השאלה, אם עברו יותר מיומיים מאז שעניתי לך. לגבי השאלה שלך. מאחר ובממוצע מבייצים כשבוע לאחר נטילת הגלולה האחרונה של האיקקלומין, ממליצים בדרך כלל להתחיל לקיים יחסים יומיים לפני ויומיים אחרי התאריך המשוער, כלומר מיום 5 עד יום 8 או 9, לאחר היום בו נטלת את הגלולה האחרונה. אני בכלל ממליץ לעשות בדיקת אולטראסאונד למעקב זקיקים, על מנת לקבוע את מועד הביוץ המדויק אחרי האיקקלומין.

15/10/2001 | 08:39 | מאת: michal tr

טלי המון תודב לא קיבלתי לעשות שום מעקב ואת באמת צודקקת אני כועסת על שאני קוראת באמת בפורום כל מיני דברים שלי הרופא לא אמר ולא הסביר אבל לא כועסת עליכם .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית