כאבים בשחלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/10/2001 | 10:03 | מאת: גל

ד"ר שלום אני מטופלת באיקקלומין (מחזור ראשון). לאחר אולטרא סאונד מעקב זקיקים נמסר לי שאני מגיבה "מעולה" לאיקקלומין, וכי אבייץ החודש בשחלה הימנית יום-יומיים לאחר הבדיקה. הרופא אמר שאני יכולה לצפות לכאבי "אמצע המחזור". יומיים לאחר הבדיקה התחילו כאבים די חזקים במותן ימין, מקדימה, שנחלשו אח"כ. במשך מספר ימים המשכתי להרגיש את שתי המתניים (את הימנית יותר). עכשיו (כשמונה ימים לאחר מועד הביוץ המשוער) כאבי המותניים כמעט לא מורגשים, אך יש תחושת נפיחות בבטן תחתונה וקצת כאבים. האם אני צריכה לגשת לבדיקה, או שהתיאור נופל במסגרת "כאבי אמצע המחזור" שתוארו ע"י הרופא?

קשה לשפוט על פי מכתבך את חומרת התלונות. כמו שהסביר לך הרופא המטפל, מעט אי נוחות ומיחושים, ותפיחות קלה של הבטן צפויים. רק את יכולה לשפוט את חומרת הכאבים ולהחליט האם לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית