שאיבת הביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 22:48 | מאת: שירה

עברתי שאיבת ביציות והיה לי דימום קל, רציתי לדעת ממה נגרם הדימום הנ"ל. תודה

14/10/2001 | 06:18 | מאת: המישהי הותיקה

קודם כל זה אפשרי שדבר כזה יקרה ואין בו סימן לשום בעיה. לרוב הרופא השואב (או האחיות בחדר התאוששות) מיידע את האשה לאפשרו שבין השאיבה להחזרה יהיה דימום קל ואין מה להבהל מזה. הסיבה היא פשוטה. בפעולת השאיבה מחדירים לגופנו מכשירים, לרוב הם נוגעים רק במקומות היעודים, אך לעתים יש פספוס קל (ומאוד לא מסוכן) והנזק היחיד שנגרם מכך הוא דימום קל כמו זה שאת מתארת. בין אם היה דמום ובין אם לא הסבירות להצלחה בטיפול זה זהה. המון בהצלחה!

14/10/2001 | 15:54 | מאת: שירה

תודה רבה

14/10/2001 | 12:50 | מאת: ד"ר מיכה באום

הדימום הקל נובע על פי רוב מכניסת המחט (דרכה נשאבות הביציות )אל קיות הנרתיק לעיתים קירות הנרתיק נשרטים בזמן הכנסת הספקולום או רחצת הנרתיק מובן שאין בכך דבר כדי לבשר על הבאות בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית