השתרשות עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 22:05 | מאת: רציתי לדעת?

מתי בערך אחרי החזרת עוברים של 8 תאים הם משתרשים? זה לי

13/10/2001 | 22:06 | מאת: רציתי לדעת

סליחה נמחק זה הIVF הראשון שלי ואני מאוד מתרגשת הבנתי שאם יש הריון אז כאבי גירוי יתר עשויים להתמשך הוחזרתי לפני ארבעה ימים והבטן כואבת וגם הכתפיים והחזה אני בת 34 בריאה בדרך כלל האם יש סיכוי להריון??

העובר בדרך כלל משתרש כעבור כ- 5 ימים ורק אחרי כ- 8 ימים יש עליה משמעותית ברמות הבטא HCG. התחושות שלך על כן לא קשורות בשלב כה מוקדם לנוכחות הריון, אבל אם הן נמשכות או מחמירות יש לפנות ללא דיחוי לרופא המטפל (גם ללא הריון אפשר לסבול מגירוי יתר שחלתי משמעותי).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית