הפריה חוץ גופית בבית חולים hammersmith שבלונדון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 21:05 | מאת: יקוט

מה ידוע לכם על בית החולים הנל, וכיצד אפשר להגיע לשם לצורך טיפול?

מדובר בבית חולים נודע, מהראשונים בתחום ההפריה החוץ גופית. אני מניח שאם תפני למנהל היחידה הנודע תזכי למענה: Professor Lord Winston Chief of Service Reproductive MedicineProfessor of Fertility StudiesDirector of Research & Development, Hammersmith Hospitals NHS Trust Paediatrics, Obstetrics and Gynaecology Reproductive Medicine TELEPHONE 020 8383 4150 FAX 020 8749 6973 E-MAIL [email protected]

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית