מנוחה אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2001 | 11:17 | מאת: גלילאו

שלום ושנה טובה, האם יש איזו המלצה לגבי מנוחה/ שכיבה לאחר החזרת עוברים? שמעתי שזה לא טוב לשכב יותר מידי כי אז אין מספיק זרימת דם לרחם וזה מפריע להשרשה, האם יש בזה הגיון?

19/09/2001 | 11:25 | מאת: דנה

האם יש צורך "להוריד הילוך" בפעילות גופנית לאחר הזרעה ? אני רגילה להתאמן במכון כושר, האם כדאי לעסוק בכך פחות לאחר ההזרעה ? תודה מראש , חג שמח ושנה טובה דנה

אין שום הוכחה כי מנוחה או הימנעות מפעילות גופנית לאחר הזרעה או החזרת עוברים מעלה את שיעורי ההריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית