פרופ' זיידמן-דמם?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 10:01 | מאת: עינת

שלום רב, קבלתי זריקת כוריגון ב- 3/10 והיום יש לי דמם קל מאוד הוסת אמורה להגיע ב- 16/10 האם ייתכן שזהו דימום קדם וסתי (מאז החלתי בטיפולים המחזור שלי סדיר 26 ימם בדיוק) ? או שייתכן שזהו דמם המעיד על הריון? אציין שאני חשה מזה כשבוע כאבים בצידי הימני והחל מהיום מעין כאבי מחזור. בתודה ותקווה......................

דמם קל באמת יכול להיות קשור להשרשה וכאבים בצד ימין אולי קשורים לביוץ בשחלה הימנית. מה שבדרך כלל הכי מרמז על הריון זה העדר התחושה שאת "עומדת לקבל", אבל כמובן שאין "קיצורי דרך" והדרך היחידה שתעיד בודאות על הריון היא עדיין בדיקת הריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית