לא ברור לי ...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/10/2001 | 01:31 | מאת: דנאי

רקע: אני מנסה להרות כבר 5 חודשים. לאחר הפסקת הגלולות קיבלתי מיד מחזור [שמרתי בחודש הראשון לא להיכנס להיריון]. לאחר חודש זה -לא קיבלתי מחזור והרופא שלי נתן לי ארגסט שעזר להבאת המחזור -אם כי לא היה דימום משמעותי. כך- גם חודש אחריו -שוב ארגסט. פתאום, אחרי 22 יום מהמחזור האחרון (אחרי ארגסט) קיבלתי מחזור באופן טבעי. הדימום כן היה משמעותי. שאלותיי: 1. האם זאת אומרת שהיה לי ביוץ 14 יום קודם לכן? 2. האם עלי ללכת לרופא לבדיקה? -אם כן, מדוע? 3. האם יתכן שזהו דימום שיכול להיות סימן של השתרשות הריון? איך יודעים מהו ההבדל בין מחזור לדימום קדם-הריוני? תודה על תשובתכם!

13/10/2001 | 02:40 | מאת: פרופ' זיידמן

1. סביר להניח שהיה לך ביוץ 14 יום לפני הופעת דימום, אבל ממש לא בהכרח. 2. גם לי לא ברור באיזה עניין את רוצה לפנות לרופא לבדיקה. 3. לא ניתן להבדיל בין דמם וסתי לבין דמם השרשה, אם כי האחרון נוטה להיות דמם קל בלבד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית