חום שחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2001 | 15:24 | מאת: ונוס

כיצד ניתן לנבא ביוץ לפי חום השחר. האם הביוץ מתרחש לפני עליית חום השחר - כאשר המעלות אף יורדות יותר מן הרגיל או לאחריו ? מצאתי במקורות שונים תשובות שונות. אשמח לקבל תשובה יום טוב ונוס

הכלל הוא שמיד עם הביוץ והפרשת הפרוגסטרון מהגופיף הצהוב, עולה חום הגוף בכחצי מעלה. שיטה זו "עובדת" רק עבור חלק קטן מהנשים, ועל כן הינה בעלת ערך מוגבל ( שיטה טובה להעביר כמה חודשים בניסיון להרות).

14/10/2001 | 11:58 | מאת: ונוס

האם כשהחום עולה מתחיל או מסתיים הביוץ ? (למיטב ידיעתי מדובר בתקופה של 24 שעות) תודה ונוס

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית