יום פסימי משהו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2001 | 12:14 | מאת: שלומית

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר לשמוע מכל חברה שהיא הפסיקה את הגלולות וכבר לא קיבלה............ונמאס לי לשמוע בקרוב אצלך................. ונמאס לראות נשים בהריון או עם עגלה ולפזול להן לעגלה.......... אני מנסה להרות כבר שנתיים! ועדיין לא הגעתי להריון המיוחל. כולם מסביבי כבר ילדו, גם אלו שלפני שנתיים כשאמרתי שאני רוצה להכנס להריון והן אמרו "לא, אני מחכה עוד קצת" - גם הן כבר ילדו.......... רוצה הריון ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי! מצטערת, הייתי חייבת לשחרר.........................

12/10/2001 | 13:00 | מאת: שחר

שלומית היקרה, כדאי שתפני לפורום פוריות בתפוז או בוואלה. תמצאי שם הרבה בנות במצב שלך, ותוכלי לשאוב הרבה עידוד ותמיכה. מאחלת לך טוב. ושההמתנה תהיה קצרה יותר ממה שאת חושבת

13/10/2001 | 12:20 | מאת: גלית

שלומית שלום, לשחרר לחץ זהו דבר חשוב מאד, אבל במקביל, כדי להצליח להיכנס להריון באופן טבעי וגם בטיפולי פוריות, עליך להיות הכי רגועה שבעולם, ואני אומרת לך את זה מתוך נסיון!!! היי רגועה, ומסרי לבן זוגך שגם עליו להיות רגוע, ו ב ה צ ל ח ה !!! גלית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית