טיפול משובש.?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2001 | 07:23 | מאת: מוניקה

אני בטיפול שכולל דיכוי מקדים של שבוע סינרל ואחר כך הורמונים מיום 3 ללא דיכוי נוסף עד השאיבה. התחלת סינרל חושבה על פי ממוצע מחזורים קודמים ונקבעה ליום 20. סיימתי את הדיכוי ביום 27 למחזור. היום אני ביום 30 למחזור ועדיין אין וסת.אני בטוחה שהביוץ החודש איחר והיה ביום 17. התקשורת שלי עם המחלקה בה אני מטופלת היא דרך האחיות וחוץ מתשובה של זה בסדר לא קיבלתי הסבר ואני מאד חוששת. האם בגלל העיכוב במחזור והשיבוש בימים יכול להיות שהשפעת הדיכוי תחלש בינתיים,כי כאמור כל הטיפול שלי אחר כך יהיה מבוסס על הרבה מאד הורמונים וללא דיכוי. האם תוכל להסביר לי מה קורה והאם יש סיכון לטיפול משובש? הטיפול האחרון שלי ,מסוג אחר ,הופסק באמצע ואני מאד חרדה.

מאחר והתחלת את הסינרל לקראת סוף המחזור, אין כנראה באמת כל קשר בין התרופה לאיחור בוסת. ייתכן והביוץ במחזור הקודם היה לא סדיר ואיחר (או שהרית?). ברור שאם הוסת תמשיך להתאחר תצטרכי לשוב ולהתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית