צילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 22:15 | מאת: אאא

אני בת 38 ללא הריונות קודמים ואנו בטיפול מזה מס' חודשים באיקקלומין ובהשבחת זרע. בצילום רחם שבצעתי התוצאות לדברי הרופא שביצע את הטיפול היו טובות, כלומר אין לי חסימות או הידבקויות, אך ברצוני לברר מהי המשמעות של התוצאות שפורטו בדף הבדיקה: מילוי תקין של חלל הרחם "עם גבולות בלתי סדירים", "רירית מעובה ובלתי סדירה בצוואר הרחם עם אי סדירות של הרירית"? האם תוכל להסביר מהי המשמעות של גבולות בלתי סדירים ורירית מעובה?

בדרך כלל אי סדירות היא פשוט ביטוי למבנה הטבעי של רירית הרחם. לעתים אי סדירות יכולה להעיד על נוכחות הידבקויות או ממצא אחר, אבל אני מבין שהרופא שלך שלל זאת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית