חום שחר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 20:06 | מאת: גילי

שלום, האם תתכן התרחשות ביוץ אך ללא העליה האפינית של חום הגוף? תודה, ג.

כן, מדידת חום השחר משקפת ביוץ רק אצל חלק מהנשים, ועל כן הערך שלה מוגבל ברפואה המודרנית (לפחות זה לא עולה כסף ונטול תופעות לוואי).

12/10/2001 | 17:06 | מאת: ל.

פרופ' זיידמן שלום רב, בנושא חום השחר רציתי לשאול אם חום השחר לא חשוב למדידה מדוע הרופא שאל אותי אם חום השחר היה בקו ישר כל הזמן או עם עליות וירידות, ואף רשם לעצמו את תשובתי (שלילית) בתיק הבירורים שלי. תודה מראש, ל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית