פרוטוקול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 17:17 | מאת: סיגל

עברתי הפריה אחת שנכשלה תגובת השחלות היתה חלשה רק 3 זקיקים הגיעו לגודל מינימלי לשאיבה כל ה3 הופרו והוחזרו כעוברים עם חלוקת תאים לאחר 48 שעות של חלוקת ל2 תאים 4 ו5 הרופא אמר לי שבפרוטוקול ','הפציץ '' אותי בהורמונים אני בת 35 וברצוני שתחווה דעתך על הפרוטוקול והאם זו כמות מקסימלית של הורמונים קיבלתי 5 ימים איקקלומין בכדורים 3 פעמים ביום 3 אמפו של מנוגן מהיום ה4 למחזור סהכ קיבלתי 9 ימים צטרוטייד 1 אמפ מהיום ה5 למחזור ל3 ימים גם בטיפול החדש נתן לי שוב אותו פרוטוקול ולבקשתי הגדיל את מינון המנוגון ל4 אמפ עלי לציים שלפני שני טיפולים אלו קיבלתי גונל שלאחר היתה תגובה גרועה יותר של שתי בציות בלבד מה דעתך לגבי הפרוטוקול ותגובתי עלי לציין שכל הבדיקות תקינות כולל FSH 4.4 והאם יש לך רעיון אחר לטיפול

אני מאד נזהר בפורום מלהגיב על מקרים ספציפיים, לשם כך יש רופא מטפל. מטרת הפורום היא לנסות להבהיר עניינים עקרוניים, בעלי עניין לכל מבקרי הפורום, ולא לתת במסגרת הפורום "חוות דעת שנייה". בכל מקרה אין ספק שאת מטופלת באופן מקובל ונמצאת בידיים טובות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית