הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

מה ההגיון לתת זריקות פיוריגון לאשה עם FSH גבוה?

דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • מה ההגיון לתת זריקות פיוריגון לאשה עם FSH גבוה?
    מחבר: רוצה עוד הריון
    תאריך: 18/01/2008
    שעה: 14:00
    קראתי שהפיוריגון מכיל FSH ואם גם ככה לאישה יש FSH גבוה, האם מתן הפיוריגון לא גורם ל FSH להיות גבוה יותר???

    הוסף תגובה
    • RE: מה ההגיון לתת זריקות פיוריגון לאשה עם FSH גבוה
      מחבר: גם אני רוצה לדעת
      תאריך: 18/01/2008
      שעה: 22:50
      באמת מעניין עם FSH גבוה למה נותנים מנוגון גונל וכל מיני זריקות שיש בהם FSH מה הטעם?
      הוסף תגובה
      • מתן של FSH במועד מסוים לאורך המחזור עשוי להגביר את
        מחבר: פרופ' דניאל זיידמן
        תאריך: 20/01/2008
        שעה: 09:04
        מתן של FSH במועד מסוים לאורך המחזור עשוי להגביר את התפתחות הזקיקים.
        ברור שברמות FSH גבוהות (מעל 20 למשל) אין באמת תועלת במתן FSH כתרופה.
        הוסף תגובה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פריון האישה והפריה חוץ גופית

עבור לפורום >>