ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 12:49 | מאת: s

שלום מאחר ולא הצלחתי להרות כחצי שנה הרופא נתן לי איקקלומין ל 5 ימים. ביום שני ביצעתי דם ואולטרא סאונד והסתבר שהביוץ התרחש ערב קודם ביום ראשון. בכל זאת הרופא הזריק לי כוריגון 2 אמפולות של 5000 כל אחת, ואמר לי לקיים יחסי מין בשני בערב ושוב ברביעי. שאלתי: אם כבר התרחש ביוץ, האם הכוריגון יגרום לביוץ נוסף? ואם לא לשם מה קיבלתי את הכוריגון? אנא תשובתך, משום מה דילגת עלי בדף הקודם תודה

יתכן והרופא שלך לא היה בטוח שהביוץ אכן ארע (לא תמיד זה ברור) או שרצה לחזק את הגופיף הצהוב וכך לשפר את סיכויי ההשרשה של העובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית