החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 11:27 | מאת: קרן

שלום רב, אני לפני החזרת מוקפאים של 4 עוברים בני 8,7,6,6 תאים האם יש סיכוי כלשהוא שעובר בין 6 תאים יגדל וישיג הריון , יש לציין שכולם אצלי תחת מבחנה אחת. שאלה נוספת היא האם הגיוני הדבר שהגוף אצלי לאחר שאיבה מקבל "טראומה" ולכן קשה לו להשיג הריון, את ההריון הקודם שלי השגתי רק לאחר החזרת מוקפאים , לא משנה שבסופו של דבר הוא לא התפתח, האם זה קורה שהגוף נקלט רק ממוקפאים? תודה מראש

יש בהחלט סיכוי להרות מעובר עם 6 תאים. מאחר ורמות ההורמונים מאד שונים בהחזרה מיד לאחר שאיבה לעומת החזרת עוברים מופשרים, ייתכן והתגובה של רירית הרחם אצלך באמת טובה יותר בעת החזרת מופשרים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית