החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2001 | 10:43 | מאת: נעמה ב.

אני לפני החזרת מוקפאים של 8 תאים, ואני צריכה להתחיל טיפול של עיבוי רירית כי אין לי מחזור טבעי, שאלתי היא האם יש יכולת להחזיר מוקפאים על גלולות למניעת הריון שמצד אחד ידכאו את השחלות אבל יגדלו רירית לתפארת (פרוגינובה לא משפיע עלי) יש כזו אפשרות? או שזה מזיק? תודה נעמה

במידה והפרוגינובה לא משפיע טוב בהחלט ניתן לשנות את סוג האסטרוגן שניתן, כלומר לשנות את סוג הגלולה, או לחילופין להשתמש בנרות אסטרדיול או במדבקות עם אסטרוגן. כזכור המטרה של גלולות למניעת הריון היא דווקא לשבש את ההשרשה ולכן הם ממש לא מתאימים במקרה שלך. אפשרות נוספת היא לנסות לגרום לביוץ אצלך במינון נמוך של תרופות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית