טיפול הפרייה שלישי}בתקווה שגם האחרון{

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 22:11 | מאת: אריאל ואביבית

אישתי אתמול קיבלה את הווסת. היום הרופא שינה פרוטוקול והזריק לה כבר היום את הדקפפטיל. ואמר לה בעוד 12 יום לבוא ולקבל פרוטוקול להמשך טיפול. תוכל לפרט מה מצפה לנו ואיזה מן סוג של טיפול זה??? מוכר לך דרך שכזו??? האם לא צריך כבר להתחיל את הזריקות הגונל-אפ???

11/10/2001 | 01:19 | מאת: פרופ' זיידמן

את כל השאלות הללו יש להפנות לרופא המטפל, לשם כך יש רופא מטפל. אנחנו מנסים לענות בפורום על שאלות עקרוניות, ולא לנסות לנחש את כוונותיו ותוכניותיו המצוינות של הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית