הורמונים גבוהים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2001 | 20:47 | מאת: רונית

שלום וברכה, חזרתי עכשיו מהרופא ואני עמוסה במידע חדש שלא הכי מובן לי. אני אחרי שלושה מחזורים של איקקלומין וכוריגון ואחד כולל הזרעה. במעקב נמצא שההרמונים שלי גבוהים מאד לקראת הביוץ E2=10088 p=2.3 וכן בייצתי יפה מאד. . נשלחתי ממילא לצילום רחם שמאד מלחיץ אותי אבל מה לעשות?! שאלתי היא : מה זה אומר שההרמונים מאד גבוהים-אחרי כוריגון 2500, איקקלומין אחד במשך חמישה ימים. ? הרופא אמר שיתכן גירוי יתר שחלתי מה זה אומר? -המחזור של תמיד היה סדיר וללא בעיות. מצערת על הבלאגן בשאלה. תודה מראש.

11/10/2001 | 01:17 | מאת: פרופ' זיידמן

ההורמונים הגבוהים מורים שהשחלות שלך מאד רגישות לתרופות להשראת ביוץ. בסך הכל זה סימן חיובי שמורה שהשחלות שלך מאד פוריות, אך מחייב זהירות יתרה בטיפול בך מאחר ואת בהחלט בסיכון מוגבר לגירוי יתר שחלתי.

11/10/2001 | 07:32 | מאת: חוי

תודה, הרגעתני

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית